Cilj i Djelatnost

Cilj

Htjeli Vi to priznati ili ne, ali nakon ove gospodarske krize koja nas je pogodila, svima nam je jasno da ne možemo u poslovnom procesu na sve utjecati i zaštititi tvrtku od lošeg poslovnog rezultata. No, ipak možemo učiniti da "kockice" postavimo na svoje mjesto i utvrdimo mehanizme unutar naše organizacije (Vaše firme) koji će nas štititi i alarmirati ako nešto krene loše.

Poslovna podrška j.d.o.o. je uslužna i konzalting tvrtka koja se bavi pružanjem poslovnih i savjetodavnih usluga. Kroz suradnju s našim partnerima stvaramo konkurentske prednosti kroz konkretna i održiva rješenja s trajnim utjecajem na njihovo poslovanje.
Naš glavni pokretač je ostvaren rezultat i zadovoljstvo naših partnera. Zadatak nam je uskladiti naše znanje i vještine s potrebama naših partnera odnosno pronaći najprikladnije rješenje koje donosi najbolje rezultate - prilagođeno svakom tipu poslovanja.

Djelatnost

Osnovani smo kako bi pružili stručnu pomoć i podršku poduzetnicima koji nemaju iskusno i stručno administrativno i upravljačko osoblje a koji im je prijeko potrebno u savladavanju svakodnevnih poslovnih izazova. Kako bi svojim partnerima pomogli u postizanju što boljeg tržišnog položaja i što boljeg financijskog rezultata poslovanja, obavljamo sve administrativne i upravljačke poslove i osiguravamo podršku za naše partnere. Uz navedeno, domaćim poduzetnicima te stranim investitorima pomažemo pri pokretanju te stručnom i učinkovitom vođenju poslovanja u Republici Hrvatskoj. Po uslužnosti i stručnosti smo i prepoznati od naših partnera.

Naše djelovanje je usmjereno na:
1. Administrativne usluge
2. Organizaciju i menadžment
3. Ljudske potencijale (kadrovski poslovi)
4. Komercijalne i tehničke usluge