Partneri

S kim surađujemo?

Zajedno djelujući na poboljšanjima u poslovanju, prepoznati smo od naših partnera kao usluga vrijedna poduzetničke pažnje. Našu kvalitetu su prepoznali naši partneri, očekujemo da ćete i Vi!

Naši partneri:
http://www.lepus.hr

http://www.djecji-vrtic-lane.hr

http://www.solarmont.hr

http://www.agrona.hr

http://www.facebook.com/mimabelimanastir

Obrt Tali i drugi...
Ukoliko Vas zanima što to konkretno nudimo, pronađite i pogledajte kompletnu ponudu poslova odnosno usluga koje obavljamo za partnera.

Zašto odabrati ovakvu uslugu i zašto baš nas?

Zbog toga što je ovakva kompleksna i cjelovita usluga potrebna svakom poduzetniku neovisno koliko je velika njegova organizacija ili čime se bavi.

Zbog toga što imamo višegodišnje poslovno iskustvo u upravljanju i organizaciji poslovanja, imamo višegodišnje poslovno iskustvo u korporativnom pravu, kadrovskim poslovima, sudskoj i izvansudskoj naplati potraživanja, te tehničkim i računovodstvenim poslovima.

Zbog toga što pružamo kontinuiranu brigu o Vašem poslovanju, pružamo sigurnost uz koju se možete potpuno posvetiti svom radu i fokusirati se na ostvarenje Vaših osnovnih poslovnih ciljeva.

Zbog toga jer su cijene naših usluga usklađene s današnjim teškim uvjetima poslovanja i manje su od cijene rada iz radnog odnosa.